Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на 166
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеНа повечето италиански возила при положение на ключа 'стартер' всичкото осветление гасне. При 166 как е?Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДали това че си палим фаровете направо с въртене на ключа /а не от превключвателя за фаровете/ не им разказва играта?Самото въртене на стартер не ги ли разсипва тия крушки?
Last edited by leketo84; d.m.y г., 00:31.Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеТука си говориме за жените бре не за гаджетиите...
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАмчи да бяха ми го рекли и на мени
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеНа 90% от 166-ците рефлекторите са потъмнели. Факт. Всеки фар на 166, мине ли 3 години, вече свети на около 50%. Особено ако са били с нормални крушки - рефлектора е много близо до крушката и амалгамата на рефлектора се отлюпва. И не е необходимо да е влизала влага и да се е потил - просто от жегата рефректорите се скапват.
Единственото решение е нов фар - моя единия е нов и свети като змей, другия си е оригинален и въпреки ксенона мъждука като свещичка.Ще го троша и ще ходя при застрахователите.
В пинковата като седнеш, все едно е с един фар и един габарит. Отвън не си личи, но по осветяването на пътя веднага се забелязва. На моята и двата фара са си още от родилното, ама единия нещо е разхерметизиран и дори през стъклото се вижда, че рефлекторът е по-тъмен от другия. Аз съм още с халогенните крушки и затова разликата много не се забелязва, но късите и без това са ми като кандилници. Ако сега сложа ксенони, ще стане като пинковата: единият осветява - другият за красота и симетрия.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение+1
В пинковата като седнеш, все едно е с един фар и един габарит. Отвън не си личи...
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТи па кога си се возил в моята по тъмно бе? Не е чак толко зле, но новия фар определено свети много по-силноLast edited by Коки; d.m.y г., 23:17.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАко ги държиш включени, веднъж светват на "контакт", после загасват докато въртиш стартера и после пак светват - това прави точно 2 пъти повече включ-изключ, респективно много по-къс живот.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
някога имах Лада 1200 комби - оттогава знам , че не се върти на стартер при включенио каквото и да било - сега имам Алфа 166 - 2004 година - фаровете се калибрират всеки път като ги стартирам ако ги забравя на стартер се побъркват ... не го правяпаля матора и след тва паля ксенонките
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение...Ако ги държиш включени, веднъж светват на "контакт", после загасват докато въртиш стартера и после пак светват - това прави точно 2 пъти повече включ-изключ, респективно много по-къс живот.Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЗагасват другия път светят си докато въртиш и тва им такова таковата.Last edited by Коки; d.m.y г., 17:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАбе те моите така мъждят, че като завърти стартера направо си гаснатsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТва е защото на дизела акумулатора му е доста по-тежка службата, не остава ток за нищо другоAlfa Romeo 166 2.4jtd 140hp 2001
Comment
Comment